Who am I?

Klein, eigenwijs en inmiddels niet meer zo mollig. Maar met een enorm doorzettingsvermogen en een joi de vivre.

Of het nu paardrijden, hardlopen, duiken of een berg op lopen ergens in Afrika is, alles met evenveel enthousiasme, op zoek naar avontuur en het verzamelen van ervaringen.

Met de foto’s en de verhalen om het te bewijzen.

Ik ben Saskia Uit den Bogaard, geboren op 29 maart 1971 en loop sinds 2010 hard. Daarnaast ben ik fanatiek paardrijdster, duikster en geef soms een hardlooptraining als ik daar zin in heb of als er om gevraagd wordt. Ik werk fulltime als HR manager en combineer werk, sport en een druk sociaal leven. Ik ben getrouwd met Frank, mijn duik- en loopmaatje. Frank is geboren op 27 september 1965 en heeft mij aan het lopen gekregen. Frank is directeur-eigenaar in de beveiligingsbranche en in zijn vrije tijd duikinstructeur. Hij heeft als eerste de marathon gelopen en loopt tegenwoordig met me mee ter ondersteuning. Samen rennen we door het hele land en zijn we van plan om het buitenland te gaan veroveren. We wonen in het centrum van Rotterdam.

Samen hebben wij inmiddels vijf keer de Rotterdam Marathon gelopen. Tussendoor hebben we nog andere avonturen beleefd en hebben we samen in November 2016 de Marathon van New York gelopen, Valencia in November 2017, Berlijn in September 2018 en Athene in 2019. We zijn ook actief als Leaders of the Pack voor de Rotterdam Running Crew en dragen bij aan de Facebook community van de Rotterdam Marathon Deelnemers (RMD community).

Ik ben gecertificeerd hardloopinstructeur. Regelmatig organiseer ik dan ook hartslagtesten of training events. Ook kan ik helpen met het maken van een (marathon) schema, individuele begeleiding of het verzorgen van trainingworkshops. Interesse? Stuur een mail naar opwegnaardemarathon@gmail.com voor meer informatie.

Behaalde doelstellingen:

5 km sub 0:25 ✅

10 km sub 0:50 ✅

15 km sub 1:20 ✅

21,1 km sub 1:50 ✅

42,2 km sub 4:00 ✅

50+ km uitlopen ✅

Wil je niks missen, volg me dan ook op mijn Facebookpagina Opwegnaardemarathon, Twitter Snbogaard of Instagram Snbogaard

Meer van mij lezen? Neem dan ook eens een kijkje op Sas door de bocht!

578987_242518643_xlarge

img_5343

New York 2016

Marathon Rotterdam (6)

Marathon Rotterdam (4)Rotterdam 2015, de eerste!

 

When you walk
Through a storm
Hold your head, up high
And don`t be afraid, of the dark
`Coz at the end of the storm
Is a golden sky
And the sweet silver song
Of the lark
Walk on, through the wind
Walk on, through the rain
Though your dreams be tossed
And blown
Walk on, walk on
With hope, in your heart
And you`ll never walk alone