De Fibula!

Ook altijd al op een makkelijke manier je kleding bij elkaar willen houden? Nooit meer op zoek naar die verloren labeltjes? Heeft u noodzaak om iets vast te zetten?

Wanhoop niet langer. Wij hebben nu voor ú een revolutionair product! Lees snel verder!

Overgewaaid uit Amerika krijgt u nu de unieke kans om in het bezit te komen van deze geweldige uitvinding. Dit bijzondere product werd in de oudheid in de periode 3000-1200 voor Christus door de Mycenen al gebruikt. Deze oude wijsheid is herontdekt en nu voor het eerst ook voor u beschikbaar. Nooit eerder vertoond.

Wij bieden u dan ook de Fibula, in de volksmond ook wel bekend als de veiligheidsspeld. De veiligheidsspeld heeft een uniek design. De speld waarmee je iets kunt vastmaken en waarvan de scherpe punt in een kapje zit zodat je je niet kunt bezeren. Nooit eerder gezien en nu voor het eerst verkrijgbaar in Nederland.

Dit fantastische kleinood heeft meerdere toepassingen. Een grote veiligheidsspeld is ideaal voor een poncho, omslagdoek of vest. De speld kan gebruikt worden voor het tijdelijk herstellen van kleding en het vastzetten van startnummers op kleding in de atletiek.

Maar dat is nog niet alles!

In de survival wereld kan hij ook gebruikt worden voor het verwijderen van splinters, afsluiten van kleding en het vastzetten van bandages. Ook worden ze wel gebruikt als vishaak, wasknijper of om een slaapzak te maken. Er zijn vele toepassingen, waardoor u de veiligheidsspeld ook kunt zien als een onderdeel van de beste survival kits.

Wacht dus niet langer, en koop NÚ uw eigen set Fibula’s! Wij hebben een uniek aanbod voor u, nergens anders te krijgen. We hebben grote veiligheidspelden, sierspelden, sjaalspelden en ponchospelden. Verkrijgbaar in de kleur zilver, of een gelimiteerde oplage in zwart.

Wij bieden u een setje van 4 veiligheidsspelden voor de weggeefprijs van slechts € 5 per set!

Maar dat is nog niet alles. Als u nú bestelt, krijgt u een reservespeld gratis. Voor het extra vastzetten van uw kleding of gewoon om achter de hand te houden. Bovendien krijgt u een extra uitleg hoe u van de Fibula een prachtige broche kunt maken.

Wees er snel bij, de voorraad is beperkt. En er is nóg een reden om direct uw bestelling te plaatsen. Want de eerste vijftig bestellingen krijgen niet één, maar maar liefst TWEE setjes voor de exclusieve prijs van € 7,50. En bij elk setje zit natuurlijk de extra reservespeld. In totaal dus TIEN spelden om uw kleding mee vast te maken, uw startnummer te bevestigen, een vis aan de haak te slaan of één van de andere honderden toepassingen van dit geweldige product.

BESTEL NÚ UW FIBULASET! Dit aanbod is beperkt geldig.

Wilt u zich helemaal onderscheiden van uw vrienden en kennissen, koop dan een set uit de gelimiteerde voorraad in het zwart voor de weggeefprijs van € 25 per set. Voor iedereen die deze speciale set koopt, krijgt er een set in zilverkleur GRATIS bij. Ja! U leest het goed. Laat deze kans dus niet liggen want de voorraad is zeer beperkt. Wacht dus niet langer en pak nú de telefoon om uw bestelling te plaatsen, of stuur uw bestelling via mail.

De Fibula! De speld die uitsluitend prikt waar dat de bedoeling is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *