ADP Gorilla’s overwinnen de Mud Masters!

Op 28 september j.l. hebben 10 stoere jongens en meisjes ADP vertegenwoordigd tijdens de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen. En niet zomaar een Run. Onze directeur, Martijn Brand, kan er over mee praten, want die heeft hem vorig jaar ook gelopen. Een knap staaltje van team spirit, want in je eentje red je het niet, je hebt elkaar écht nodig.
Het idee geboren bij een paar enthousiaste ADP hardlopers die eens wat anders wilden. En iets anders is het geworden. Doorzettingsvermogen, teamwork, lef en een goede conditie zijn de basis voor deze door en voor mariniers ontworpen stormbaan.
Het ADP team bestaande uit Fabian van den Bosch, Thijs Waanders, Kristel van Kollenburg, Hans van Tilborg, Saskia Uit den Bogaard, Marco Smouter, Susanne Strijbosch, Marco Hennekam, Nanou Haafs en Frank Dorenbos mochten in het startvak van de Gorilla’s om 12:30 los.
De eerste hindernis is een sprong in de rivier en die is vooral KOUD! Na die eerste plons (van velen die nog gaan volgen) lopen ze afwisselend stukjes hard of krijgen ze een hindernis. Van Monkey bars, via modderige oevers af en op, meerdere strobalen opklimmen (met dank aan vele “kontjes” en “voetjes” die men elkaar geeft), door het water waden, muurtjes over en touwen klimmen, naar een aantal keren tijgeren, op allerlei mogelijke manieren (op je buik, op je rug, door de modder, door het water, onder een hek, onder prikkeldraad, onder hout). Maar aan alles komt een einde, dus ook aan de 12 kilometer modderkruipen. Maar eerst nog de Splash Jump, van een paar meter hoog het water in, en de Half Pipe die er indrukwekkend uit ziet en waar je elkaar omhoog moet trekken aan het eind om er overheen te komen. Nog één keer diep door de modder in de Trenches en als laatste de gevreesde Sizzler, waar je 5 meter door schrikdraad heen moet. Shocking. Daarna pakken ze elkaar met z’n tienen beet en rennen door de finish. They did it!

De schade? Stijve spieren, blauwe plekken, een dikke enkel en wat gescheurde hardloopkleding.

De opbrengst? Een megaleuke ervaring, een extra bijzondere band met een groep collega’s, een Mud Masters shirt, coole foto’s en een overwinningsgevoel.
Samen sterk bij ADP!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *