I’ve got the music in me

Er is er bijna één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben iiiiiihiiiiik. Corona gooit dit jaar veel roet in het eten maar ik ga zondag zeker een rondje hardlopen. En omdat ik dan jarig ben maar geen kadootjes of visite krijg en alle taartjes alleen op moet eten wil ik naast de digitale en virtuele felicitaties dat er voor me gezongen wordt. Natuurlijk alleen maar hardloopliedjes. 

Dus welk liedje zing jij voor mij?

Running with the devil (Van Halen)

Running up that hill (Kate Bush)

Highway to hell (AC/DC)

Born to run (Bruce Springsteen)

Run to you (Whitney Houston)

Run to the water (Live)

Run to me (Anita Meyer)

Run (Snow Patrol)

Band on the run (Paul McCartney)

Always on the run (Lenny Kravitz)

Road to nowhere (Talking Heads)

You better run (Pink Floyd)

Run to the hills (Iron Maiden)

Run to you (Brian Adams)

The road ahead (City to City)

Yellow brick road (The whiz)

Telegraph road (Dire Straits)

Run away together (Anouk)

The road to Mandalay (Robbie Williams)

Long train runnin’ (Doobie brothers)

The long and winding road (The beatles)

The long way home (Supertramp)

Runaway Train (Soul Asylum)

Run Like Hell (Pink Floyd)

Run the World (Girls) (Beyonce)

Take me home country road (John Denver)

Hit the road Jack (John Scofield)

Of welke ken jij die ik nog niet ken en kan je aanvullen hier?

En als je toch aan het zingen slaat, doe je dat dan hardlopend? Voor mij, en voor al die anderen die in deze tijd hun verjaardag niet kunnen vieren zoals ze gewend zijn? Loop mee tijdens de Virtuele Birthday Run!

https://www.facebook.com/events/207999687220815/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *